Skeyndor


Het assortiment van Skeyndor is bijzonder uitgebreid. Voor vrijwel alle huidverzorgingsproducten zijn ook salonbehandelingen ontwikkeld. Alle producten van Skeyndor zijn onderling te combineren. Dit maakt een enorm scala aan toepassingen en behandelingen mogelijk.

Aquatherm

Voor de (over)gevoelige huid.
Weerstand verhogend, herstelt vochtbalans, versterkt huidbarrière.

De Aquatherm is een productlijn op basis van thermaal water, afkomstig uit bronnen van Salies-de Béarn in de Franse Pyreneeën. Het dagelijks gebruik van de producten uit deze lijn is gericht op de normalisering van de gevoelige huid, het weer in balans brengen van de stofwisseling in de opperhuid en het herstel van de afweerfunctie van de huid om haar te beschermen tegen schadelijke effecten van buitenaf. Als resultaat ziet de huid er rustig en gehydrateerd uit.

Cleansing micellar water
Delicate cleansing milk
Thermal concentrate water
Thermal cleansing gel
Sensitive eyemake-up remover
Re-balancing gentle cream FI
Deep moisturizing cream FII
Revitalizing anti-aging cream
Bi-Zone soft mask
Soothing eye Cream
Tintend defence day Cream
S.O.S. Anti-redness

Clear Balance

Voor de onzuivere en vette huid.
Talgregulerend, hydratatie, huid openhouden, kalmeren, verbeteren immuunsysteem.

De Clear Balance lijn is ontwikkeld voor een gecombineerde / vette- en acnegevoelige huid. Alle producten van deze lijn zijn vrij van oliën en vetten. Om een vette huid weer in evenwicht te brengen is een dagelijks gebruik met geschikte producten noodzakelijk om het overmatige huidvet te verwijderen.
De Clear Balance producten reinigen de huid en brengt haar weer in balans, zonder uit te drogen.

Pure cleansing foam
Pore normalising factor
Pore refining repair serum
Pure defence gel
Pure comfort mask
Spot less patch
Spot less stick

Power C+

Voor de vale / vermoeide huid, bij pigmentverstoring.
Verheldering van de huid. Versterkt de huid. Celfuncties verbeteren.

Vitamine C is een van de meest gewaardeerde bestanddelen in de dermatologie dankzij zijn meervoudige werking op de huid. Het is niet alleen één van de meest krachtige antioxidanten maar het staat ook bekend om het stimuleren van de huidstofwisseling en vorming van collageen.
Skeyndor ontwikkelde de Power C+ lijn met de verlichtende kracht van vitamine C en de antiverouderende werking van granaatappelextract zodat de huid gaat stralen en een zichtbaar jeugdiger uiterlijk krijgt.

Power C Energizing cream SPF15
Power C Energizing Emulsion
Power C+ Eye contour
Power C Pure vitamine C concentrate 7,5%

Power Hyaluronic

Voor de vochtarme huid.

Een gehydrateerde huid is een gezonde huid. Maar het niveau van de vochtgraad van de huid hangt af van de hydrodynamische balans, waarmee de waterstroom bedoeld wordt naar binnen en naar buiten toe. Om de balans van dit mechanisme te verbeteren en het natuurlijke hyaluronzuur gehalte te versterken, ontwikkelde Skeyndor de Power Hyaluronic lijn. Een innovatieve combinatie van actieve bestanddelen die hun krachten bundelen voor het verkrijgen van een meer comfortabele, extra gehydrateerde huid met een veel zachter uiterlijk.

Power Hyaluronic intensive moisturizing cream
Power Hyaluronic intensive moisturizing emulsion
Power Hyaluronic moisturizing booster
Power Hyaluronic cooling eye contour & lashes gel
Power Hyaluronic Deep moisturizing mask

Power Retinol

Anti-aging, vitaal maken, celvernieuwing.
Egaliserend, glad maken, verjongend.

Retinol is één van de actieve ingrediënten die als ‘gouden kogel’ tegen de zichtbare tekenen van huidveroudering wordt beschouwd. Skeyndor heeft zich geheel toegewijd aan de voortgaande studie van dit molecuul op het gebied van nieuwe toepassingen en verhoogde tolerantie in de strijd tegen huidveroudering. Power Retinol is het resultaat van een langdurige studie naar retinoïden en stoffen met retinol.
Het doel is om de huid die door leeftijd of door blootstelling aan UV-stralen is verouderd, te herstellen en te verjongen. De celvernieuwing van de opperhuid wordt actief gestimuleerd.

Power Retinol Cream
Power Retinol emulsion
Power Retinol serum-in-cream

Global Lift

Globale anti-aging met liftend effect.

De eerste globale lifting die de vormen van het gelaat herdefinieert: gezichtscontour, hals en jukbeenderen. Geïnspireerd op de modernste revolutionaire therapieën tegen ouderdomsverschijnselen, heeft Skeyndor de ultieme lifting gecreëerd. Een geheel nieuw soort cosmetische lifting op basis van een diepwerkende celbehandeling.
Het resultaat: de huid wordt verstevigd en rimpels verminderd. Het geeft een cosmetische lifting en bevordert het herstel van het huidvolume dat kenmerkend is voor de jonge huid.

Gobal Lift Contour Cream - dry skin
Global Lift Contour Cream - norm/comb.
Global Lift Definition Eye Contour Cream
Global Lift Contour Elixir Face & Neck

Corrective

Aanpak van (mimische) lijntjes en rimpeltjes.

Na 3 jaar onderzoek, meer dan 25 onderzochte substanties en na een studie van ongeveer 200 combinaties, hebben de Skeyndor laboratoria een nieuw product ontwikkeld.
Corrective, is een cosmetische behandeling voor dames die zelfs de diepste rimpels verwijdert, de aanblik jeugdiger maakt en de huid zijn suplesse en jeugdige uitstraling teruggeeft.

Instant wrinkle filler cream
Expression lines serum
Eye expression lines eraser
Instant lip contour filler

Eternal

Anti-Aging. Stimuleert de celvernieuwing.

Het eerste regenerend cosmeticaproduct, voor een anti-aging behandeling met een langdurig effect. Een behandeling bestaande uit een ultra-geconcentreerd biologisch middel met nanoliposomen uit plantaardige stamcellen. De huid wordt gestimuleerd om de aanmaak van stamcellen in de epidermis te bevorderen. De huid hervindt zijn volume dat door veroudering verloren is gegaan. Verrijkt met silicium en hyaluronzuur voor een spectaculair dichtheidsherstellend effect op uiterst korte tijd. Deze Eternal line heeft een vernieuwingsprijs ontvangen voor actief ingredient 2008 door BSB Europese Cosmetica Vereniging

Eternal Cream
Eterrnal serum Eternal
Icy eye cream
Eternal sleeping oil

Dermapeel

Huidverbetering.

Resurfacing peel emulsion
Resurfacing peel cream
Resurfacing peel cleansing gel
Resurfacing peel concentrate

Urban White

Bij pigmentverstoringen en voor de vale, doffe, grauwe huid.

New skin foaming cleanser
Anti-pollution shield mist
Overnight serum
Shield day cream SPF20
Spot Eraser cream
Shield hand cream SPF15
Matt compact powder 50

Sun Expertise

Zonbescherming

Tanning control mist SPF15
Tanning control cream SPF20
Protective sun emulsion SPF30
Invisible protective sun spray SPF50
Sun Expertise Dry touch SPF50
Tinted protective cream SPF50+
Bronze Plus Hydratante (zonder filter)
SOS Sun repair booster


Ontharen

Definitief ontharen