Medex

De Medex Professional-lijn is zo samengesteld, dat deze ook voor de gevoelige huid geschikt is.

De producten van Medex worden ontwikkeld in het eigen research laboratorium. Niet alleen houdt Medex zich bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten, maar er vindt ook opvolging plaats van aanpassingen en veranderingen van de reeds ontwikkelde producten.
De Medex producten ondergaan geregeld onafhankelijke testen. Er wordt gebruikt gemaakt van bestaande en nieuw te ontwikkelen medische en biochemische kennis. Er worden geen kleur- en geurstoffen toegevoegd, tenzij dit strikt noodzakelijk is. De producten van Medex worden niet getest op dieren.

Huidverzorging

Naast de salonbehandelingen is het belangrijk dat u ook thuis de huidverzorging voortzet om de werking van de behandeling te behouden.
Het is van belang dat de resultaten en het werk in de salon ondersteund worden met de hierop afgestemde producten tijdens de dagelijkse huidverzorging. De dieptewerking van de werkstoffen, het bereiken van een vernieuwd evenwicht en het correcte voeden van de huid zijn zaken die alleen bereikt worden bij een systematische aanpak. Deze begint bij de basis van iedere behandeling, de thuisverzorging.
Niet correct afgestemd productgebruik en onregelmatig of incompetent gebruik van de diverse aansluitende verzorgingsproducten tijdens de dagelijkse verzorging kunnen het resultaat van de salonbehandelingen teniet doen.
Om deze reden is het zeer belangrijk voor iedere cliënt te weten dat een goede huidverzorging met de juiste producten bij de thuisverzorging een geïntegreerd onderdeel is van een behandeling die succes als eindresultaat moet geven.
Natuurlijk bent u niet verplicht tot aanschaf van de producten over te gaan.

De Medex Professional lijn biedt u ondersteuning bij het verkrijgen van het gewenste resultaat.

De Purus Acne lijn is speciaal ontwikkeld voor iedereen die last heeft van puistjes.


Binnen de Medex Professional lijn bestaat een aantal bijzondere producten die een aparte toelichting verdienen. Een deodorant die zeer effectief en langdurig de lucht van zweet verhelpt (ook van voeten) en een crème die eczeem kan verhelpent. Klik hier voor meer informatie.

Ontharen

Definitief ontharen