Purus Acne - jeugdpuistjes


Kerawash

Huidtype

Sterk verhoornde huid, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Kerawash is een keratolytisch reinigende wasgel met salicylzuur voor sterk verhoornde huid en acne huid. Daarnaast bevat Kerawash ook het kalmerende en verzachtende extract Aloë Vera.

Gebruiksaanwijzing

Was de handen goed en breng een hoeveelheid Kerawash ter grootte van een hazelnoot aan op de vochtige huid: laat het vervolgens licht schuimen met lauwwarm water. Daarna met water zorgvuldig verwijderen.
Zowel ’s morgens en ’s avonds gebruiken. Indien de huid neigt naar grote onreinheid, laat Kerawash dan 2 tot 3 minuten inwerken en verwijder het dan grondig met water.
Droog tot slot het gezicht en de handen goed met een schone handdoek.
Beneden 25°C en uit het licht bewaren.

Seratoxes Gel

Huidtype

Acne huid, vette en onreine huid

Omschrijving

Deze diepreinigende gel is met name bedoeld voor de vette en onreine huid. Het bevat antimicrobiële (antibacteriële) en talgregulerende componenten, die afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft. Mild reinigende schuimvormers van plantaardige oorsprong maken Seratoxes Gel tot een uitzonderlijk goed verdraagbaar product.

Gebruiksaanwijzing

Opbrengen en met natte vingers emulgeren, zodat de emulsie licht gaat schuimen. Daarna goed afspoelen met veel water. Door het licht schuimende effect, wordt deze reiniging veel i.p.v. vloeibare zachte zeep gebruikt. Wanneer de acne verbetert gaan we langzaam over naar normale huidverzorging. Dan thuis reinigen met Ablutio Milk. Maar een vette huid of acne huid houdt de aanleg om te verstoppen, daarom raden wij aan: Dagelijks reinigen met Ablutio Milk maar bijv. 2 keer per week met Seratoxes Gel, om te voorkomen dat de huid weer gaat verstoppen.

Comedo Mutilat

Huidtype

Acne huid, vette en onreine huid met mee-eters of puistjes.

Omschrijving

Diep reinigende peeling, een scrubmasker voor de onreine en vette huid met comedonen en/of puistjes. Deze peeling bevat diverse mineralen en reinigt tot diep in de huid. Lost comedonen op: opent en trekt de pustels schoon. De letterlijke vertaling van Comedo Mutilat zegt genoeg: comedonen vernietigen.

Gebruiksaanwijzing

Comedo Mutilat naar behoefte gebruiken. Echter niet vaker dan 1 à 2 keer per week. In incidentele gevallen, bij zeer sterke acne is vaker gebruiken mogelijk.

Roxsalic (Roxace) Mask

Huidtype

Vette, onreine huid en acne huid.

Omschrijving

Dit peelend en zuiverend masker bevat anti-microbiële (anti-bacteriële) en talg-regulerende componenten, die o.a. afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft, zoals b.v. vette en onreine huid. Het gunstige effect wordt bereikt doordat ook hier weer een gecombineerde werking optreedt. Dit complexe werkingsmechanisme geeft uitstekende resultaten.
Roxace Mask is een echt "opdrogend" kleimasker, waardoor het direct een zuiverende werking heeft. Het masker bevat nl. componenten zoals Salicylzuur, dat zorgt voor een keratolytische (hoornoplossende) werking, waarbij oppervlakkige dode cellen worden verwijderd en de huid uiterst schoon wordt. Daarnaast bevat het ontsmettende en talgregulerende componenten (Capryloyl Glycine en Undecylenoyl Glycine), die zorgen voor vermindering van talgproductie en het terugdringen van micro-organismen.

Gebruiksaanwijzing

Eenmaal per week aanbrengen. Minimaal 15 minuten laten inwerken en afwassen met lauw water.

Purus Lotion

Huidtype

Vette, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Speciaal voor de vette en onreine huid, bevat o.a. het natuurlijke melkzuur voor de stabilisatie van de pH-waarde, belangrijk voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. Purus Lotion helpt bij het reduceren van de talgproductie en heeft een zeker uitdrogend effect.
Tevens wordt gebruik gemaakt van de anti-microbiële eigenschappen van het percentage gedenatureerde ethylalcohol dat de lotion bevat. Helpt de huidstructuur verfijnen en grove poriën te verminderen.

Gebruiksaanwijzing

‘s Ochtends en ’s avonds gebruiken na reiniging en voor de dag- of nachtcrème, als een masker gebruikt wordt, na het masker. Vanwege de sterke activiteit kan het nodig zijn na verloop van tijd wanneer de huid sterk droogt en/of reageert, alleen de pustels / puistjes aan te stippen of alleen dat deel van het gelaat waar de pustels gelokaliseerd zijn.
Tip: wanneer u puistjes heeft, zorgt u er dan voor dat u altijd een kleine hoeveelheid Purus Lotion bij u heeft; zodra een puistje gaat jeuken of irriteren direct een weinig Purus Lotion op een wattenschijfje of op een puntje van een doekje aanbrengen en het bewuste puistje aanstippen.
Bij teveel uitdrogen afwisselen met Lotion Humedios, of helemaal overstappen op Lotion Humedios.

Cream Humedios

Huidtype

Gevoelige, vette, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Deze beschermende crème is speciaal voor de vette, onreine en gecombineerde huid. Deze crème is karakteristiek door zijn uitgesproken vochtbalans herstellende werking. Diverse actieve componenten van de crème zijn gericht op dit ene probleem.
Heden ten dage is de droogheid van de huid het grootste probleem, o.a. door cv en te veel binnenshuis vertoeven. Daarnaast is uitdroging vaak een probleem na een acne behandeling. Een uv-filter zorgt voor bescherming tegen uv-straling.

Gebruiksaanwijzing

‘s ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up.

Purus Night Cream

Huidtype

Vette, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Een voedende nachtcrème met eigenschappen die de regeneratie van de huid en herstel van de vochtbalans ondersteunen. Daarom als moisturizer geïndiceerd, zowel voor de vette alsook gecombineerde huid. Purus Night Cream dringt in de onderhuid door en bevat natuurlijke extracten van mirre en kamille, waardoor onreine huid gekalmeerd wordt.
Reeds na 7 dagen gebruik van Purus Night Cream ’s avonds, en Cream Humedios ’s morgens, zijn al spectaculaire resultaten waar te nemen. Purus Night Cream is speciaal ontwikkeld en aangepast aan de overgevoelige en onreine huid en daarom een onderdeel van de "Purus Acne Behandelingsmethode".

Gebruiksaanwijzing

’s Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Ontharen

Definitief ontharen