Medex Professional


Kerawash

Huidtype

Sterk verhoornde huid, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Kerawash is een keratolytisch reinigende wasgel met salicylzuur voor sterk verhoornde huid en acne huid. Daarnaast bevat Kerawash ook het kalmerende en verzachtende extract Aloë Vera.

Gebruiksaanwijzing

Was de handen goed en breng een hoeveelheid Kerawash ter grootte van een hazelnoot aan op de vochtige huid: laat het vervolgens licht schuimen met lauwwarm water. Daarna met water zorgvuldig verwijderen.
Zowel 's morgens en 's avonds gebruiken. Indien de huid neigt naar grote onreinheid, laat Kerawash dan 2 tot 3 minuten inwerken en verwijder het dan grondig met water.
Droog tot slot het gezicht en de handen goed met een schone handdoek.
Beneden 25°C en uit het licht bewaren.

Seratoxes Gel

Huidtype

Acne huid, vette en onreine huid

Omschrijving

Deze diepreinigende gel is met name bedoeld voor de vette en onreine huid. Het bevat antimicrobiële (antibacteriële) en talgregulerende componenten, die afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft. Mild reinigende schuimvormers van plantaardige oorsprong maken Seratoxes Gel tot een uitzonderlijk goed verdraagbaar product.

Gebruiksaanwijzing

Opbrengen en met natte vingers emulgeren, zodat de emulsie licht gaat schuimen. Daarna goed afspoelen met veel water. Door het licht schuimende effect, wordt deze reiniging veel i.p.v. vloeibare zachte zeep gebruikt. Wanneer de acne verbetert gaan we langzaam over naar normale huidverzorging. Dan thuis reinigen met Ablutio Milk. Maar een vette huid of acne huid houdt de aanleg om te verstoppen, daarom raden wij aan: Dagelijks reinigen met Ablutio Milk maar bijv. 2 keer per week met Seratoxes Gel, om te voorkomen dat de huid weer gaat verstoppen.

Lait Exfoliant

Huidtype

Normale, vochtarme en droge huid / verhoornde huid

Omschrijving

Speciaal ontwikkeld door Medex voor diegenen die een grondige reiniging van de huid willen combineren met een milde scrub. Vuildeeltjes en make-up worden verwijderd en de gezichtshuid wordt optimaal op de volgende stap van uw verzorging voorbereid. De zachte silicakorrel zorgt voor een licht peelend effect, waardoor de dode huidcellen worden verwijderd. Door de milde, plantaardige oliën droogt de huid niet uit, dit maakt deze lait geschikt voor vele huidtypen: zowel normale en vochtarme huid, alsook de drogere en dikkere huid. Is opgebouwd uit waardevolle componenten, zoals calendula officinalis, dat een kalmerende werking op de huid heeft, en vitamine E . Zo zorgt Lait Exfoliant voor het behoud van een zachte en soepele huid. Bevat geen parfum; de aangename geur is afkomstig van de natuurlijke etherische olie cananga odorata.

Gebruiksaanwijzing

Twee maal per week aanbrengen met vochtige vingers. Met roterende bewegingen `scrubben`. Bij dikkere huiden beginnen met dagelijks gebruik tot het gewenste resultaat bereikt is.

Comedo Mutilat

Huidtype

Acne huid, vette en onreine huid met mee-eters of puistjes.

Omschrijving

Diep reinigende peeling, een scrubmasker voor de onreine en vette huid met comedonen en/of puistjes. Deze peeling bevat diverse mineralen en reinigt tot diep in de huid. Lost comedonen op: opent en trekt de pustels schoon. De letterlijke vertaling van Comedo Mutilat zegt genoeg: comedonen vernietigen.

Gebruiksaanwijzing

Comedo Mutilat naar behoefte gebruiken. Echter niet vaker dan 1 à 2 keer per week. In incidentele gevallen, bij zeer sterke acne is vaker gebruiken mogelijk.

Lotion Humedios

Huidtype

Vette en gecombineerde huid

Omschrijving

Voor de vette huid, alsook voor de vette huid met wijde poriën. Houdt de huid schoon en voorkomt verstopping van de huid door overmatige talgproductie. Bevat tevens het natuurlijke melkzuur, welke de pH-waarde van de huid in de juiste balans houdt en de natuurlijke barrière van de huid herstelt.

Gebruiksaanwijzing

's Ochtends en 's avonds gebruiken na reiniging en voor de dag- of nachtcrème, als een masker gebruikt wordt, na het masker.

Purus Lotion

Huidtype

Vette, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Speciaal voor de vette en onreine huid, bevat o.a. het natuurlijke melkzuur voor de stabilisatie van de pH-waarde, belangrijk voor het herstel van de natuurlijke huidbarrière. Purus Lotion helpt bij het reduceren van de talgproductie en heeft een zeker uitdrogend effect.
Tevens wordt gebruik gemaakt van de anti-microbiële eigenschappen van het percentage gedenatureerde ethylalcohol dat de lotion bevat. Helpt de huidstructuur verfijnen en grove poriën te verminderen.

Gebruiksaanwijzing

's Ochtends en 's avonds gebruiken na reiniging en voor de dag- of nachtcrème, als een masker gebruikt wordt, na het masker. Vanwege de sterke activiteit kan het nodig zijn na verloop van tijd wanneer de huid sterk droogt en/of reageert, alleen de pustels / puistjes aan te stippen of alleen dat deel van het gelaat waar de pustels gelokaliseerd zijn.

Papaya Day Cream

Huidtype

Droge en zeer droge huid

Omschrijving

Een beschermende dagcrème voor de droge tot zeer droge huid. Zelfs de huid, die dik en leerachtig aanvoelt, vindt baat bij deze crème door de diverse verzachtende oliën. Papaya Day Cream bevat papaya-extract en is rijk aan vochtigheidsbehoudende bestanddelen. En natuurlijk bevat deze dagcrème bescherming tegen uv-straling.

Gebruiksaanwijzing

's Ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up.

Protective Hydermios

Huidtype

Vochtarme en gevoelige huid

Omschrijving

Een voedende en beschermende dagcrème voor de vochtarme huid, rijk aan verschillende plantenextracten. Speciaal aanbevolen voor bescherming tegen uitdroging ten gevolge van veel binnenshuis vertoeven; denk aan werk op kantoor, in de winkel, neonverlichting en cv. Dit zijn tegenwoordig de ergste vijanden van de huid. De huid veroudert hierdoor sneller dan bij de leeftijd past. Deze speciale dagcrème bestaat o.a. uit de meest zuivere oliën die denkbaar zijn om de huid zacht en beweeglijk te houden of te maken. Beschermt tevens tegen zon- en neonlicht door het uv-filter.

Gebruiksaanwijzing

's Ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up.

Cream Humedios

Huidtype

Gevoelige, vette, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Deze beschermende crème is speciaal voor de vette, onreine en gecombineerde huid. Deze crème is karakteristiek door zijn uitgesproken vochtbalans herstellende werking. Diverse actieve componenten van de crème zijn gericht op dit ene probleem.
Heden ten dage is de droogheid van de huid het grootste probleem, o.a. door cv en te veel binnenshuis vertoeven. Daarnaast is uitdroging vaak een probleem na een acne behandeling. Een uv-filter zorgt voor bescherming tegen uv-straling.

Gebruiksaanwijzing

's ochtends als laatste aanbrengen voor het aanbrengen van de make-up.

Crème de Réveil

Huidtype

Voor ieder huidtype. Speciaal voor de gevoelige & rijpere huid. Ook zeer geschikt als kuurbehandeling.

Omschrijving

Aan de top van de nieuwste cosmeticatechniek, staat de jongste aanwinst van de Medex-research. Een crème met de stamceltechniek.
Crème de Réveil − ultra-voedende nachtcrème − bevat een natuurlijke “Anti-Ageing Code” die een boost geeft aan de communicatie van de epidermale stamcellen met hun directe omgeving, door het stimuleren van essentiële dialoog tussen dermale fibroblasten en epidermale keratinocyten. De afweer van gevoelige en rijpere huid tegen interne en externe stress wordt daardoor verbeterd en lijntjes/rimpels worden zichtbaar minder. Crème de Réveil is krachtige anti-ageing en huidverbetering in één!

Gebruiksaanwijzing

’s Avonds op de gereinigde huid aanbrengen en lichtjes inmasseren.

Papaya Night Cream

Huidtype

Droge tot zeer droge huid

Omschrijving

Een elastigenese nachtcrème die voedt en die de vochtbalans in de huid helpt te verbeteren o.a. door het rijke extract van papaya. Zeer belangrijk in dit product is de invloed van “jeugdbevorderend” Tinticosyn®, een revolutionaire vinding van Medex. Dit natuurlijke extract geeft een sterke ondersteuning bij het regeneratieproces van de huid, waarbij de aanmaak van diverse proteïnen uit de extracellulaire matrix gestimuleerd wordt. Papaya Night Cream is speciaal aanbevolen voor de droge huid. In combinatie met Cream Desensible zijn verbluffende resultaten te zien bij gevoelige huid die aantastingen vertoont van verschillende aard.

Gebruiksaanwijzing

's Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Iso Hydermios

Huidtype

Vochtarme huid

Omschrijving

Een actieve nachtcrème voor de vochtarme huid. Voedt de huid en bevordert het proces van regeneratie en versteviging, o.a. door activering van het collageen in de huid, dankzij het natuurlijke extract van centella asiatica. Belangrijk voor de vochtarme huid is het extract van roodalgen, waaraan deze crème rijk is. Deze crème voedt zonder vet aan te voelen, omdat deze crème voeding en vochtigheid geeft daar waar het nodig is: “IN de huid”.

Gebruiksaanwijzing

's Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Cream Desensible

Huidtype

Gevoelige, rode en geïrriteerde huid.

Omschrijving

Voor de rode en gevoelige huid. Is lichtgroen van kleur, hetgeen de eventuele rode kleur van de aangetaste huid, zoals bij Couperose, verzacht. Deze crème heeft een gunstige invloed op het verbeteren van de aangetaste overgevoelige en jeukerige huid. Optimaal resultaat wordt bereikt door Cream Desensible eens in de zoveel tijd te combineren met een Ampul Desensible.

Gebruiksaanwijzing

's Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Re-genesis Cream

Huidtype

Rijpere, gerimpelde, verwaarloosde huid

Omschrijving

Deze crème voor de rijpere en al enigszins gerimpelde huid is niet alleen om huidveroudering tegen te gaan, maar er is zelfs in laboratoria aangetoond d.m.v. proeven, dat het aantal diepe en middeldiepe rimpels drastisch gereduceerd wordt na gebruik van deze crème. Re-genesis Cream bevat Palmitoyl Pentapeptide om de gevolgen van huidveroudering tegen te gaan en de reeds ingezette huidveroudering voor zover mogelijk terug te dringen. Speciaal geschikt voor een huid die in het verleden niet optimaal verzorgd is of zelfs iets verwaarloosd. Dit product is tevens aanbevolen in combinatie met Re-genesis Ampullen.

Gebruiksaanwijzing

's Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Purus Night Cream

Huidtype

Vette, onreine huid en acne huid

Omschrijving

Een voedende nachtcrème met eigenschappen die de regeneratie van de huid en herstel van de vochtbalans ondersteunen. Daarom als moisturizer geïndiceerd, zowel voor de vette alsook gecombineerde huid. Purus Night Cream dringt in de onderhuid door en bevat natuurlijke extracten van mirre en kamille, waardoor onreine huid gekalmeerd wordt.
Reeds na 7 dagen gebruik van Purus Night Cream 's avonds, en Cream Humedios 's morgens, zijn al spectaculaire resultaten waar te nemen. Purus Night Cream is speciaal ontwikkeld en aangepast aan de overgevoelige en onreine huid en daarom een onderdeel van de "Purus Acne Behandelingsmethode".

Gebruiksaanwijzing

's Avonds aanbrengen voor het slapen gaan, na de gezichtsreiniging en het aanbrengen van de lotion. Eventueel kunnen specifieke producten onder de nachtcrème gebruikt worden.

Gelée Royale Gel

Een echte S.O.S. gel! Herstelt iedere vorm van aangetaste huid. • Uw huid krijgt weer mooie fijne poriën. Rimpeltjes, vlekjes en wallen vervagen aanzienlijk

Huidtype

Geschikt voor ieder huidtype, met name voor de droge, vochtarme en onreine huid.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik deze gel 2 keer per jaar als een kuur en u bent verzekerd van een mooie gladde huid. U kunt deze gel ook als nachtcrème en/of onder de dagcrème gedurende het gehele jaar door gebruiken.

Toelichting

Na een paar weken zult u reeds ervaren dat de huid rustiger wordt en er een echte verbetering is opgetreden. Samen met 'Actiprotin' is dit het meest actieve preparaat op cosmetisch gebied. Gelée Royale Gel ondersteunt het celmetabolisme met behulp van diverse natuurlijke componenten, waaronder - zoals de naam al zegt - het krachtige royal jelly, dat bestaat uit een gevarieerde mix van vitamines en oligo-elementen. Daarnaast zijn diverse andere honingcomponenten, zoals het propolis-extract toegevoegd, waardoor deze gel geïndiceerd is voor alle gevallen, waarop de begrippen "verwaarlozing" of "verminderde conditie" van toepassing zijn. Denk aan: rimpels, grove poriën, onreine huid (naar acne neigende huid), slechte microcirculatie, wallen onder de ogen, etc. Het Medex-laboratorium heeft hiermee een revolutionair product ontwikkeld, met een gunstige werking op ouderdomsverschijnselen van de huid. In de receptuur heeft Medex de naam Gelée Royale Gel nog meer eer aangedaan door extra honingcomponenten en het Propolis-extract, de “kluisdeur” in de natuur van de Royal Jelly, toe te voegen. Omdat van Propolis-extracten bekend is dat zij zowel anti-bacteriële als ook anti-inflammatoire werking hebben, is deze gel ideaal voor de voor acne gevoelige huid, die op de goede weg terug is, bijv. na de Purus Acne behandelingsmethode. Een droge huid heeft wel eens behoefte aan meer vet. Deze cliënten adviseren we om eerst Gelée Royale Gel op te brengen, in te laten trekken en daarna een beetje dagcrème eroverheen aan te brengen. Iedere vochtarme huid knapt zichtbaar in korte tijd op. Ook 's zomers en na de vakantie, helpt Gelée Royale Gel bij het broodnodige herstel van de huid, dus ook zeker dan goed als kuurbehandeling te gebruiken!

Face Lift Mask

Huidtype

Elk huidtype

Omschrijving

Een zacht, romig masker dat de huid verstevigt en spant zonder stijf en hard te worden. In Face Lift Mask is “jeugdbevorderend” Tinticosyn® verwerkt, een revolutionaire vinding van Medex, die zorgt voor aanmaak van huidverstevigende proteïnen zoals collageen en elastine. Het masker bevordert zo het proces van regeneratie en werkt tevens aan de vochtbalans in de huid door een uniek algenextract. Alleen de allerbeste bestanddelen zijn gebruikt als basisemulsie, zo bevat het o.a. bijenwas. Het resultaat na gebruik van het masker is dan ook een zachte, beweeglijke en stevige huid.

Gebruiksaanwijzing

Na reiniging met Deep Clean in een dun laagje aangebracht en ca. 20 minuten op het gelaat laten, daarna met veel lauw water verwijderen. ± 1 x per week gebruiken. Na het masker een dag- of nachtcrème aanbrengen.

Transparent Collagen Mask

Huidtype

Geschikt voor de vochtarme, rijpere en verslapte huid.

Omschrijving

Heerlijk onzichtbaar masker • Een crèmemasker dat aangenaam zacht blijft. • Masker en nachtcrème tegelijk. • Voor een mooie gladde en strakke huid. • Verrijkt met hyaluronzuur.

Gebruiksaanwijzing

Dit masker kunt u gebruiken in plaats van uw normale nachtverzorging. 1 à 2 maal per week ’s avonds een dun laagje opbrengen, in laten trekken en niet afwassen dus gelijk als nachtcrème gebruiken!

Toelichting

Dit actieve masker bevat hyaluronzuur en lactaten, die zorgen voor een mooie gladde en strakke huid. De nacht is de beste tijd om uw huid te laten herstellen. Met dit masker staat u ’ s ochtends op alsof u zojuist een schoonheidsbehandeling heeft ondergaan. Ideaal voor de businessvrouw die alles wil doen om er goed uit te blijven zien! Een heel prettig masker, omdat het masker transparant en dus niet zichtbaar is. Daardoor is het ook een ideaal masker om overdag tijdens het werk even op te doen: terwijl u werkt, werkt het masker ook en als er onverwacht iemand binnen stapt, is er niets aan de hand. Tip: Verbluffende resultaten krijgt u door over het hele gelaat een laagje Actiprotin onder het masker aan te brengen.

Roxsalic (Roxace) Mask

Huidtype

Vette, onreine huid en acne huid.

Omschrijving

Dit peelend en zuiverend masker bevat anti-microbiële (anti-bacteriële) en talg-regulerende componenten, die o.a. afgeleid zijn van natuurlijke lipiden en aminozuren, waardoor het product een uitdrogend effect heeft op de huid die dat nodig heeft, zoals b.v. vette en onreine huid. Het gunstige effect wordt bereikt doordat ook hier weer een gecombineerde werking optreedt. Dit complexe werkingsmechanisme geeft uitstekende resultaten.
Roxace Mask is een echt "opdrogend" kleimasker, waardoor het direct een zuiverende werking heeft. Het masker bevat nl. componenten zoals Salicylzuur, dat zorgt voor een keratolytische (hoornoplossende) werking, waarbij oppervlakkige dode cellen worden verwijderd en de huid uiterst schoon wordt. Daarnaast bevat het ontsmettende en talgregulerende componenten (Capryloyl Glycine en Undecylenoyl Glycine), die zorgen voor vermindering van talgproductie en het terugdringen van micro-organismen.

Gebruiksaanwijzing

Eenmaal per week aanbrengen. Minimaal 15 minuten laten inwerken en afwassen met lauw water.

Ontharen

Definitief ontharen