Vitaliteit - Vitalskin

(beginnende anti aging)

Bron van vitaliteit.
De Vitalskin lijn geeft weer vitale energie aan uw huid. Vitalskin is het positieve alternatief in de strijd tegen huidveroudering door essentiële vitaliteit te bieden aan de huid van alle leeftijden.
Vitalskin verhoogt de energieke prestaties van de huid en houdt haar fris, jong en gezond voor een lange tijd.
De Vitalskin lijn bevat het Enerstim™ complex. Deze technologie werkt op de huid als een energie activator om de vitaliteit te intensiveren en te behouden. Een ideale crème voor de vermoeide en kwetsbare huid.


Vitalskin Anti-fatigue & Dynamizing serum

Voor hals en gelaat. Het Vitalskin Serum laat de teint van uw huid ontwaken door het haar vitaliteit en stralende teint terug te geven. Van het moment van ontwaken tot het eind van de dag. Net als een krachtige 8-uur durende anti-fatigue tonic. De huid is direct stralend, de hele dag lang.

meer informatie

Vitalskin Replumping Energic Emulsion

Voor het gelaat en de hals. Vitalskin is een fundamentele huidverzorging die de vitale look van de huid herstelt en de jeugdigheid van de huid behoudt door ondersteuning van de natuurlijke productie van de vitale energie. Vitalskin laat de huid stralen.

meer informatie

Vitalskin Replumping Energic Cream

Vergeet de tekenen van vermoeidheid, krijg uw jeugdige uitstraling terug.
Deze fluwelen hydraterende crème verrijkt met Darphins unieke Enerstim™ Complex verbetert direct de natuurlijk gezonde glans van de huid. Deze vitaminerijke crème versterkt de vitaliteit van de huid en geeft hydratatie tot in de diepte van de huid..

meer informatie

Tangerine Aromatic Care

Deze aromatic care verzacht en herstelt de huid. De huid voelt soepel, is stralend en wordt beschermd tegen inwerking van negatieve invloeden van buitenaf.
Het verzorgend "citrus-elixer" stimuleert en revitaliseert zodat de huid haar jeugdige uitstraling én glans weer hervindt. De eerste lijntjes en rimpeltjes worden verzacht en de elasticiteit wordt geoptimaliseerd.

meer informatie

Ontharen

Definitief ontharen