Vette/gemengde huid - Skin Mat

(Voor de gecombineerde tot vette (probleem) huid)

De Skin Mat serie is ideaal voor de vette of gecombineerde huid met grove poriën en een ongewenste glans. De producten uit de Skin Mat serie absorberen overmatige talg, verfijnen de poriestructuur en geven de huid een mooie matte uitstraling.

Skin Mat Serum

Een zacht en matterend serum, dat de huid in balans brengt en de huidstructuur verfijnt.
Voor de huid die glimt, vettig aanvoelt en grove poriën heeft.
Brengt de huid in balans en verfijnt de huidstructuur .
Ook heel geschikt voor de huid met comedonen en onzuiverheden.

meer informatie

Niaouli Aromatic Care

Deze effectieve, aromatische olie normaliseert de talgafscheiding, verfijnt vergrote poriën, verheldert en zuivert het uiterlijk.
Voor iedereen met een vette of glimmende huid, vergrote poriën, mee-eters, vlekken of een dof uiterlijk.

meer informatie

Skin Mat Fluid

Deze luchtige en vetvrije formule hydrateert de gecombineerde en/of vette huid en geeft haar een matte finish.
De huid wordt verzacht en krijgt een rustige, matte uitstraling.

meer informatie

Purifying Aromatic Clay Mask

Dit crèmige, zuiverende masker bevat natuurlijke groene klei om het teveel aan talg op te nemen, terwijl de huid diepgaand gereinigd wordt. De huid wordt van vocht voorzien en verstevigd.

meer informatie

Blemish Clearing Gel

Helpt puistjes te verdwijnen en uit te drogen. Het bevordert de afstoting van dode huidcellen, zuivert de huid en helpt nieuwe ontstekingen te voorkomen. Voor onzuivere- en vette huid met puistjes en ontstekingen. Ook om de huid te zuiveren.

meer informatie

Overnight Refining Lotion

Zuivert de huid en verstopte poriën. De lotion helpt poriën te verkleinen en te verminderen. Absorbeert het overmatig talg en matteert de huid. Voor de huid met grove poriën, comedonen en overmatig talgproductie. Dermatologisch getest.

meer informatie

Aromatic Purifying Balm

Deze verzorgende balsem met 12 etherische oliën beschermt, reguleert en regenereert de huid. Voor het optimaliseren van het zuurstof gehalte en het draineren van de huid is deze balsem uitermate geschikt. Aromatic purifying balm stimuleert de microcirculatie en geeft door de voedende en zachte textuur de huid een gezonder kleur terug en is ontdaan van huidtoxines. De etherische oliën helpen de huid te reinigen en oneffenheden te verminderen.

meer informatie

Purifying Foam Gel

Voor het reinigen van het gelaat. Deze wasgel wordt samen met water een luchtige schuim, die de huid perfect zuivert. Op milde wijze worden make-up, onzuiverheden en overtollig talg van de huid verwijdert. De huid voelt direct schoon en fris en laat geen trekkerig gevoel achter.

meer informatie

Ontharen

Definitief ontharen