Verstevigend - Prédermine

(Voor een verstevigend effect)

De Prédermine serie laat fijne lijntjes en rimpels vervagen.

Prédermine Firming Wrinkle Repair Serum

Geïnspireerd door de natuur, een echt concentraat van technologie.
Vertraagt rimpelverschijning, herstelt de jeugdigheid en stevigheid van de huid.

meer informatie

Jasmin Aromatic Care

De Jasmine aromatic care bevat alleen de zuiverste essentie van 25 jasmijnbloemen. Door deze extreem geconcentreerde aromatische verzorging wordt de elasticiteit van de huid en de cellulaire groei bevorderd. Deze aromatische verzorging stimuleert de cellulaire groei en laat de huid er jonger en steviger uitzien.

meer informatie

Prédermine Densifying Wrinkle Fluid

Geïnspireerd door de natuur.
Vertraagt rimpelverschijning, herstelt de jeugdigheid en stevigheid van de huid. De fluïde heeft een sterk hydraterende werking en draagt bij aan een zichtbaar stevige en strakke huid.

meer informatie

Prédermine Replenishing Anti-wrinkle Cream

Deze crème herstructureert de huidweefsels en geeft volume aan het collagene netwerk waardoor de fijne lijntjes en rimpels worden opgevuld. Uw huid wordt steviger en meer elastischer.

meer informatie

Prédermine Densifying Anti-wrinkle Cream (Dry Skin)

Deze zijde zachte crème voedt en herstelt de droge huid en helpt haar in de strijd tegen huidveroudering met een drievoudig anti-aging systeem. De dichtheid van de huid wordt verbeterd, rimpeltjes opgevuld en het huidverjonging mechanisme van de huid krijgt een flinke boost.

meer informatie

8-Flower Nectar Oil Cream

Een crème met een oneindig gladde en delicate textuur. Deze luxueuze oogcrème bevat een zeer effectief concentraat dat zich richt op alle tekenen van veroudering. Krachtige multi-corrigerende ingrediënten zorgen voor anti-aging, glans en een sterke stijging van het vochtgehalte van de huid rond de ogen.

meer informatie

Youthful Radiance Camellia Mask

Een crème masker voor een zachte, verzorgende en jeugdig glanzende huid. Een krachtig, crèmig masker voor directe uitstraling en een zichtbaar anti-aging effect in één. Het masker geeft direct een zijdezachte huid. Dit masker heeft een drievoudige werking.

meer informatie

Age-Defying Dermabrasion

Deze peeling verwijdert op een milde manier onzuiverheden en dode huidcellen van het gelaat, zodat een helderder uiterlijk verkregen wordt.
De huid is daardoor ook in staat de volgende verzorgingsproducten beter op te nemen. De peeling heeft een viervoudige werking.

meer informatie

Ontharen

Definitief ontharen