Onegale huidskleur - Melaperfect

(Voor de huid met pigmentvlekjes)

Pigmentvlekken zijn onregelmatige, bruine vlekken die bij veel mensen op de huid voorkomen. Met name op de rug van de handen en in het gezicht.
Deze pigmentvlekken ontstaan voornamelijk daar waar de huid veel in de zon komt. Naast de zon speelt de afnemende hormonale activiteit een rol en het verouderingsproces van de huid.

Pigment is een kleurstof die ook wel melanine wordt genoemd.
Pigment wordt gemaakt in de pigmentcellen (melanocyten) van onze huid. Bij een normale werking van deze pigmentcellen, geeft de cel de melaninekorrels af aan de huid en krijgt de huid een egale kleur. Als de pigmentcellen niet meer normaal functioneren en zij teveel pigment (melaninekorrels) produceren, gaan deze melaninekorrels zich clusteren, waardoor er na verloop van tijd donkere vlekken in de huid ontstaan.

Darphin heeft het “Selective Mela System™” ontwikkeld en dit in de producten van de Melaperfect lijn verwerkt. De Melaperfect lijn pakt het probleem van de pigmentatie bij de bron aan. Het zorgt ervoor dat de melanineclusters verpulvert worden en dat de pigmentcellen weer op een normale manier pigment gaan produceren. Tevens kunnen bestaande oppervlakkige pigmentvlekken vervagen.

Melaperfect Serum

Melaperfect is de eerste slimme en lang werkende correctie van hyperpigmentatie dankzij het Selectiv Mela System™. Melaperfect verpulvert melanine clusters, vermindert oppervlakkige pigmentvlekken en helpt toekomstige nieuwe pigmentvlekken te voorkomen.

meer informatie

Melaperfect Cream

Deze crème hydrateert, corrigeert, verheldert, beschermt tegen UVA/UVB-stralen en helpt te voorkomen dat nieuwe pigmentvlekken verschijnen.

meer informatie

Melaperfect Foundation
Anti-Dark Spots Correcting Foundation SPF 15

Omdat veel vrouwen moeite hebben te kiezen tussen camoufleren met make-up en een lange termijncorrectie biedt Darphin een nieuwe oplossing om donkere vlekken tegen te gaan: Melaperfect Foundation - Anti-Dark Spots Correcting Foundation SPF 15.
Natuurlijk is deze foundation ook te gebruiken door vrouwen zonder pigmentproblemen.

meer informatie

CC Cream - Nothing less than flawless
Instant Multi-Benefit Care SPF 35

CC Cream staat voor Color Control Cream of Color Correcting Cream.
Een ideale crème voor iedereen die geen foundation wil, maar wel een mooie en egale huid.

Darphin ontwikkelde een all-in-one Color Correctve Cream.
De Darphin CC Cream is een multifunctionele corrigerende schoonheidsverzorging. Deze zijdeachtig en delicate crème onthult een perfecte huid. Subtiel getint, biedt deze crème een complete verzorging.

meer informatie


 

 

Ontharen

Definitief ontharen