Droge huid - Fibrogène

(Voor de droge tot zeer droge huid)

De Fibrogène serie is dé lijn voor de droge tot zeer droge huid met een rijk complex aan vocht en essentiële oliën. De Fibrogène producten voeden, maken de huid zachter en verminderen de eerste droogterimpeltjes.

Fibrogène Line Response Nourishing Serum

Voor het verzachten van de eerste lijntjes en rimpeltjes en het herstellen van de huideigen lipiden.
De huid wordt gedurende de hele dag gevoed en beschermd tegen uitdroging en trekkerigheid. Door de zijdeachtige textuur van het serum voelt de huid zacht en comfortabel aan en is weer glad en egaal van structuur.

meer informatie

Myrrhe Aromatic Care

Deze specifieke, aromatische olie versterkt de huidbarrière en geeft een intensieve voeding aan de droge huid. Verzorgt zelfs de meest droge huid en geeft haar weer een comfortabel gevoel.

meer informatie

Fibrogène Line Response Nourishing Cream

Geeft direct verlichting bij een trekkerige en aangespannen huid als gevolg van een droge huid.
De eerste lijntjes en rimpeltjes worden verzacht en de huid hervindt weer haar souplesse. De vet/vochtbalans wordt hersteld waardoor de huideigen barrière weer in evenwicht wordt gebracht.
De huid wordt gevoed en gehydrateerd en zorgt dat ze weer heerlijk zacht en veerkrachtig voelt en optimaal beschermd is tegen de invloeden van buitenaf.

meer informatie

Aromatic Renewing Balm

Deze zeer zachte aromatische balsem voedt en herstelt de huid. De 6 aromatische oliën en shea butter geven de huid haar souplesse terug, zodat deze weer prettig en comfortabel aanvoelt. De niet vette balsem smelt op de huid en maakt haar fluweel zacht en neemt direct een trekkerig gevoel weg. De huid word gedurende de nacht optimaal gevoed en geeft ‘s ochtends een vernieuwde, frisse uitstraling. Bevat geen (kunstmatige) parfum.

meer informatie

Ontharen

Definitief ontharen