Vitaliteit en jeugdigheid - Exquisâge


Speciaal voor vrouwen die trots zijn op hun leeftijd, op hun (lach)rimpeltjes en die er op hun best uit willen zien, ontwikkelde Darphin: Darphin Exquisâge - vertrouwd, mooi en krachtig.
De formule biedt een mix van stimulerende en revitaliserende bestandsdelen die zorgen voor een verfriste en levendige huid die uw schoonheid versterken.


Darphin Exquisâge serum

Het revitaliserende en vernieuwende Exquisâge Beauty Revealing Serum met CelluVie™ Complex helpt om de elasticiteit en uitstraling van de huid te verbeteren. De huid straalt, ziet er fris en pittig uit. Exquisâge serum doordrenkt de huid met energie en voorziet haar van een prachtige teint.

meer informatie

Darphin Exquisâge cream

Ouderdomsverschijnselen kunnen de huid oncomfortabel en kwetsbaar laten aanvoelen. Het geheim van de efficiëntie van Exquisâge is het exclusieve "CelluVie™ Complex". Deze heerlijk geurende mix van ingrediënten is ontworpen om het natuurlijke collageen van de huid te stimuleren. Testen tonen aan dat de collageenproductie verdubbelt dankzij CelluVie™ Complex.

meer informatie

Exquisâge Beauty Revealing Eye and Lip Contour Cream

Exquisâge Revealing Beauty Eye en Lip Contour Cream werkt op alle tekenen van veroudering door zich te richten op de ogen en lippen; de gebieden die met name de gezichtsuitdrukking beïnvloeden.
Deze crème biedt een volledige behandeling voor een expressieve blik en een prachtige glimlach.

meer informatie

Ontharen

Definitief ontharen